Nog ander plaatsen in Limburg  die je moet bezoeken!
Absolute aanraders in Limburg.

TOPPERS OM TE BEZOEKEN

De mooiste dagattracties in Limburg

garanderen je een onvergetelijke ervaring!

Limburg heeft veel te bieden, met een grote diversiteit voor verschillende doelgroepen en verschillende leefstijlen. Niet alleen als het gaat om aangenaam verblijven of het aantrekkelijk landschap, maar ook de vele evenementen, de stedelijke dynamiek, cultuur, erfgoed en actief sporten en bewegen behoren tot die beleving van Limburg.

Maasmechelen Village

Ontdek ‘s werelds meest gerenommeerde designermerken in luxueuze boetieks, 30% tot 60% voordeliger, t.o.v de originele winkelprijs en dit het hele jaar door.

Bokrijk openluchtmuseum

Wie kent er het Openluchtmuseum van Bokrijk niet? Hier beleef je het verleden alsof je er zelf bij was!

C-mine Genk

De C-mine missie is geslaagd, maar houdt nooit op… Op de site is elke schakel steeds op zoek naar vernieuwing, innovatie en creatie.  Iedereen is welkom die op zoek is naar een creatieve beleving, professioneel of recreatief. Van student, toerist, ondernemer, cultuurliefhebber, designliefhebber tot culinair genieter.

Blotevoetenpad Lietenberg

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op blote voeten in de vrije natuur rond te lopen? Kom dan ons blotevoetenpad ontdekken en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid.

Terhills Cable Park

Waterskiën, wakeboarden of kneeboarden in een idyllische setting? Terhills Cablepark maakt het mogelijk. In dit unieke waterskipark kan iedereen veilig proeven van het plezier van wakeboarden dankzij de LittleBRO-kabel.

Vespa tochten

Ontdek met Vespa Maaseik het Maasland en proef van de heerlijke Limburgse rust.
De oevers van idyllische meren en tuinen van authentieke kastelen nodigen je uit voor een zalige picknick.

De mooiste bezienswaardigheden en monumenten in Limburg op tripadvisor.

Bekijk Tripadvosor

 Maasstraat 17 | 3650 Dilsen-Stokkem
Tel: +32 498 502 287 | demandenvlechter@gmail.com